5.3.2014

Unisieppareista

Hei vaan, päätin avautua unisieppari asiasta. Itse jo kolme vuotta sellaista käyttäneenä olen tuntenut saavani siitä apua.
Mua tavallaan ärsyttää se että ihmiset näkyy käyttävän unisieppareita ainoastaan koristeina ja ties minä rekvisiittana valokuvissa rannalla (what the serious f....). Niitä käytetään kaikkeen muuhun kuin itse tarkoitukseen eli pahojen unien suodattamiseen.
Mitkä mahdollisuudet sillä olisikaan!
Toki ne ovat kauniita esineitä, mutta ihmettelen suuresti sitä millä innolla niitä ostetaan, mutta ei oikeasti viritetä sinne sängyn ylle.
Osansa on varmasti skeptisyydellä.

Dreamcatcher#
We heart it

Ei ole montaa vuotta siitä kun itsekin olin Hyvin hyvin skeptinen kapistuksen suhteen. ostin omani suunnilleen WeHeartItin innoittamana (En kyseisen kuvan.....). :D

Niitä nyt oli joka puolella ja muotokieli ihastutti. Auringossa on sieppareita ehkä jokaista sateenkaaren väriä ja sieltä hetken mietinnän jälkeen lähti mukaan magenta sieppari (lempivärini).

Hyvin mietteliäänä ja epäilevänä asettelin omani sängyn viereiselle seinälle. Ei ehkä paras paikka, mutta siinä tilanteessa toimivin. (Unisiepparin pitäisi kai heilua vapaasti sängyn lähettyvillä.)
Kolmeen kuukauteen en nähnyt yhtään painajaisia. En ainakaan muistanut niitä aamulla. Jokainen vähänkin negatiivinen uni loppui johonkin kukkaketoon. Olin ihan että voiks_tää_olla_mahdollista? Toimiiko toi oikeesti vai kuvittelenko kaiken?
Ei ainakaan psykologisesta hommasta ollut kyse, sillä itse en uskonut sen vaikuttavan uniini Tippaakaan. Kolmen kuukauden jälkeen teho hiipui ja kataliakin unia näkyili. tarvitseekohan siepparia puhdistaa? Ja kuinka se käy?

Ne ovat todella kauniita esineitä, mutta myös "taikakaluja".
Omani roikkuu nyt ikkunan yllä. Ei tule läheskään yhtä paljon painajaisia kuin ilman sitä. Levottomia unia ei kai pääse mihinkään karkuun ja joskus ne ovat hyväkin asia; ne viestivät siitä mikä elämässä ahdistaa ja mitä pitäisi käsitellä. Itsellä aina stressaavissa elämäntilanteissa unissa toistuvat samat teemat ja tunnistan jo mistä ne voivat aiheutua. Tai vähintään tietynlaiset unet herättelevät ajattelemaan mitä elämään kuuluu.

Onko muilla kokemuksia unisieppareista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs asiaa?